Handige handjes

Zodra ze kunnen, gaan baby’s op ontdekkingstocht. Ze kruipen, grijpen en verkennen dingen met hun zintuigen: door ze te bekijken, te ruiken en erop te sabbelen. De makers van het wereldwijd bekende girafje Sophie weten dit maar al te goed en ontwikkelden dit speelgoed dat niet alleen geheel veilig is voor de allerkleinsten, maar ook uitnodigt om te verkennen en zo helpt om je baby’s zintuigen te ontwikkelen.

Schommelend kralenrek
Dit bijzondere kralenrek prikkelt je kleintjes nieuwsgierigheid door het schommelend effect. Door het heen-en-weer bewegen van de kralen wordt zowel behendigheid als precisie getraind. Het kralenrek bevat 100% natuurlijk rubber en is licht van gewicht, zodat je kindje het makkelijk kan vastpakken en eenvoudig de kralenvormpjes kan bewegen.

Baby’s eerste speelgoedset
Het kralenrek is zowel los verkrijgbaar, als in een set met deze moderne versie van de welbekende vormenstoof. Hierbij moet je kindje onderzoeken in welke vorm elk rubberen blokje past, waarmee zowel de fijne motoriek als logica worden gestimuleerd. Ook deze vormenstoof is licht van gewicht en de 100% natuurrubberen vormpjes kunnen makkelijk worden vastgepakt door kleine babyhandjes.

Reuze stapeltoren
Als je deze vijf delen op elkaar stapelt, is de toren ruim een halve meter hoog! Bovendien valt er van alles te ontdekken. Zo worden je kindjes fijne motoriek en behendigheid gestimuleerd door de onderdelen van groot naar klein op elkaar te stapelen. De afbeeldingen van Sophie de giraf op elk onderdeel vormen daarbij een heuse puzzel, waarbij het hoofd, nek en de benen in de juiste volgorde moeten worden gelegd. Tegelijkertijd vormt de toren een glijbaan voor de twee meegeleverde ballen, die je vanaf de top naar beneden kunt laten rollen.

Stapelset
Deze stapelset, bestaande uit 6 kommen, is gedeeltelijk vervaardigd van bio plastic en zo gemaakt dat deze gemakkelijk zijn vast te pakken door kleine babyhandjes. Er is van alles te ontdekken, waarbij steeds de fijne motoriek wordt gestimuleerd. Zo kan op verschillende manieren een toren worden gestapeld. In het balletje dat bovenop past, zit een belletje verborgen, terwijl er in de kommen allerlei dieren aan de binnenzijde en diverse cijfers aan de buitenzijde verborgen zijn. De stapelset kan bovendien ook mee in bad worden genomen, waarbij je kleintje water door de gaten in de kommen kan laten stromen.

 

Meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*