Eyecatcher vol herinneringen

Hoeveel foto’s van je kind heb je op je telefoon en wat doe je daar eigenlijk mee? Zou je ze niet liever een mooie plek aan de muur geven waar je ze elke dag kunt zien? Met het nieuwe Pixowall fotosysteem maak je in een handomdraai een prachtige collage waarvan je de foto’s steeds weer kunt aanpassen of uitbreiden.

Je kunt de losse frames eenvoudig aan elkaar klikken en zo steeds een andere collagevorm creëren. Vervolgens schuif je de fotoprints erin en heb je een prachtige muur vol herinneringen: van zwangerschap en geboorte tot en met de eerste stapjes. En wanneer er nieuwe mijlpalen zijn, breid je gewoon je collage uit met nieuwe frames of vervang je de oude foto’s door nieuwe. Zo gaat je fotomuur nooit vervelen!

Modulair systeem
Pixowall is een in Nederland ontwikkeld modulair systeem dat gebruikmaakt van losse frames die je met koppelstukjes aan elkaar klikt in de door jou gewenste collagevorm. Vervolgens hang je deze met de bijgeleverde Tesa® Powerstrips, dus zonder boren, aan de muur. Je kunt de collage eenvoudig en zonder gereedschap verplaatsen, van vorm veranderen of uitbreiden met nieuwe fotoframes. Het bevestigingssysteem is bovendien vrijwel onzichtbaar.

Online ontwerpen en afdrukken
In de speciale online Pixowall editor kun je de door jou gewenste collagevorm kiezen en eenvoudig je eigen foto’s uploaden. Waar nodig worden de foto’s bovendien nog digitaal verbeterd dankzij de geïntegreerde AI-technologie. Vervolgens kun je de collage invullen met jouw eigen foto’s, foto’s uit de Pixowall Master Collection, of een mix van deze twee. Je kunt helemaal zelf bepalen welke foto’s je gebruikt en hoe je deze in de collage plaatst. Zo kun je 1 foto per frame af laten drukken, maar bijvoorbeeld ook een foto uitspreiden over meerdere frames. De foto’s worden vervolgens als hoogwaardige, UV-bestendige Pixowall prints van 15 x 15 cm afgedrukt en op een adres naar keuze bezorgd. Deze prints schuif je in de frames op de plek die jij wilt, om zo jouw perfecte collage samen te stellen. 

CES Unveiled
Deze maand wordt tijdens de CES Unveiled, de Nederlandse aftrap van de Consumer Electronics Show (CES), de speciale startbox van Pixowall gelanceerd. Deze bestaat uit een compleet collagesysteem inclusief 6 voorbeeldfoto’s uit de Pixowall Master Collection én een voucher om 6 eigen fotoprints af te laten drukken. De perfecte box om je collage mee te starten, maar ook een origineel cadeau voor verjaardag, jubileum, als bedankje of kraamcadeau voor de eerste babyfoto’s.

Wereldwijd patent
Pixowall is volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd; van de software met geavanceerde AI-integratie tot het slimme systeem met flexibele en uitbreidbare frames. Tijdens de CES unveiled in oktober vindt de Nederlandse lancering van Pixowall plaats; tijdens de CES in Las Vegas volgt begin volgend jaar de wereldwijde introductie van het fotosysteem. Pixowall is onderdeel van het in Eindhoven gevestigde Stas, dat dit jaar een wereldwijd patent op dit innovatieve systeem heeft verkregen. Stas produceert al 30 jaar in meer dan 60 landen een uitgebreid scala aan hoogwaardige ophangsystemen.

Meer informatie: www.pixowall.com

Laat van je horen

*